Pages

Feb 3, 2011

Salam Perkenalan...

Salam perkenalan kepada semua rakan modeller. Sebenarnya blog ini di hasilkan bertujuan untuk membantu dan berkongsi dengan para modeller yang baru hendak berkecimpung dalam dunia kereta kecik ni. Untuk permulaan, blog ini akan dimulakan dengan pekara yang basic dahulu.

Untuk para modeller yang advance mintak tolong membantu membetulkan fakta kalau ada yang salah kerana ada post yang akan dimasukkan adalah post yang dialih bahasa dari forum yang lain sama ada atas kebenaran ataupun tanpa kebenaran. Walaupun begitu kredit akan diberikan kepada mereka yang menghasilkan tutorial tersebut.


Selain itu turut juga disertakan tentang tips, event serta beberapa hasil akhir kerja para modeller yang dikenali ataupun yang tak dikenali. Yang penting kita hendak berkongsi idea serta pengalaman sesama peminat kereta kecik...

Jadi untuk semua modeller di luar sana sama ada yang baru hendak berkecimpung, amatur atau pun advance taraf sifu, diucapkan Happy modelling...

7 comments:

  1. pehhhh dah ada blog juga!best! yang dah ada tu jangan malas nak update la!

    ReplyDelete
  2. nak buat blog jugaklah....

    ReplyDelete
  3. kekekkeke!! tahniahh batmannn!!

    ReplyDelete
  4. yezzz.... Terimas semua... sebagai permulaan... hehehehe

    ReplyDelete
  5. tq share ilmu....sgt brguna dgn adanya blog ni...

    ReplyDelete